References

Heavy, colored curtains bring warmth into the room concept and improve the room acoustics.

Object

Concept

Download

Data sheet

Situation

The redesign of the Premium Lounge of FC Basel in the St. Jakob Park stadium provides for a completely new interior and food concept. Large-scale, haptic materials convey value and emotion to the guests. The strip-shaped cladding of the walls in concrete, brass and colored glass creates a play of shine, reflection and rough surfaces.

Solution

Heavy textile curtains visually break up the strict, horizontal layering of materials along the walls and significantly improve the room acoustics.
A Cooking Lounge was also planned on the access level to complement the gastronomic offerings in the stadium. The industrial-looking room with concrete floor, concrete columns and colored curtains was equipped with two large cooking stations.